DESIGN LETTERS R & T

IMG_1451-4
Ihanaa maanantaita tyypit Oon toipunu ainakin osittain viikonlopun meiningeistä ja pikkuhiljaa koitan taas saada itteeni kiinni arjen rutiineihin. Blockfesteillä on ollu jo kolmevuotta putkeen tapana olla päätös upeelle kesälle ja samalla tapa juhlistaa mun synttäreitä, jotka osuu hyvin just tähän ajankohtaan. Tänä vuonna tosiaan vietettiin vaan yhen päivän blockit, mutta eipä tuo tahtia haitannu. Jälleen kerran oli tehdä kerta vuoteen visiitti Tampereelle ja toivottavasti perinteet jatkuu ens vuonna!

Kuitenkin synttäreistä aasinsiltana postauksen otsikkoon. Tilasin siis itelleni synttärilahjaks jo hetken aikaa himoitut Design letters "mukit".  Olin jo joskus aikasemmin tehny tuttavuutta kyseisten kippojen kanssa, mut sitten syystä tai toisesta unohtanu niiden olemassa olon, kunnes pari viikkoo takaperin huomasin lenkillä yhen sisustusliikkeen ikkunassa näitä. Päätin sitten siltä istumalta tilata kotiin pari kipaletta ja nyt sain ne onnellisesti kotiin!

Tilasin nää yksilöt Stockmannilta aika edullisesti hintaan 14,30€/kpl. Olihan siellä sivuilla vaikka mitä muitaki kivoja saman merkin hömpötyksiä, mutta ehkäpä sitten innostun ostolemaan enemmän näitä kun saan isomman kämpän ja enemmän tilaa. Minkään virallisen käyttötarkotuksen takia en näitä ostanu, vaan ihan ton kivan ja simppelin ulkonäön takia otin ne piristämään sisustusta! Ootteko muut törmänny kyseisiin tuotteisiin tai jopa hankkinu niitä ? Mitä mieltä ootte merkistä ?
IMG_1456-3 IMG_1444-2

6 kommenttia

 1. Kiva, että on myös jotain muuta kun pelkkää Muumi-mukia kaapissa tai trendien kohteena :) Oon nähnyt paljon näitä kun käyn stockkan kotiosastolla ja jotkin muutkin tuotteet on omasta mielestäni mielenkiintoisia, mä vaan, oon jo mennyt ostamaan muumeja enkä viitsi lähteä vaihtamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumit on kyllä aina klassikko ja niillä on jossain määrin vielä jälleenmyyntiarvoaki! Ite oon vaan niin vannoutunu m/v astoiden ja muutenki simppeleiden kuosian käyttäjä, että nää säväytti mua :)

   Poista
 2. Ompas kivannäkösiä kupperoisia! Ite oon ihastunut Iittalan Taikaan ja Marimekon Oivaan, joita tosin en ostele itse vaan saan lahjaksi jouluisin. :-D Ihan kiva kokoelma on siis jo kasassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iittala on kyllä ihan paras, mut on se hintavakin:p Mut kiva että saat lahjaks niin ompahan ainakin hyödyllisiä lahjoja! :)

   Poista
 3. Voi apua pakko saada tämmösiä!! Noi on niin simppelin kauniit ja sopis niin hyvin meidän mustavalkopainotteiseen sisustukseen.. Ehkä pakko laittaa tilaukseen :-D

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan ehottomasti! Ihan super sulosia ja simppeleitä käyttää missä vaan, eikä hinta oo todellakaan paha ;)

   Poista