WINE FLIES WHEN YOU ARE HAVING FUN

IMG_3240[1]
It's been 84 years... Ei ihan, mutta eipä paljon muutakaan. Oon älyttömän hyvä päättämään asioita, mut toisinaan todella huono muuttamaan ne päätökset konkreettisiks. Mitään selityksiä enempää keksimättä mun täytyy myöntää olleeni älyttömän saamaton tän blogin suhteen nyt taas pitkään aikaan. Se ei johdu siitä etten haluais kirjottaa, eikä siitä että mulla ei olis mitään sanottavaa, vaan enemmänkin siitä että musta tuntuu päiväpäivältä enemmän siltä et joku syö mun päivistä tunteja. Onkse henkinen vanhuus, mikä meinaa laittaa mun päätä tyynyyn entistä aikasemmin vai mikä hitto siinä on, kun tuntuu että ikähaarukassa 16-18 sai paljon enemmän aikaan, vaikka tein sillon enemmän töitäki.. No joo, lähen tästä parantamaan step by step mun postaust tahtia ja väitän että kesän loppuun mennessä oon päässy jo vanhaan muottiin takas. Alku on aina pahin, niihä ne sanoo. Nyt kun mun velvollisuudet on täytetty (poikaystävän kämppä siivottu, pannullinen kahvia juotu ja taas yks asia To do - listalta tehty) voin hyvillä mielin heittää tanjunit jalkaan ja suunnata työmaalle vikaa kertaa tällä viikolla ja ennen juhannusta! Huippua tiistaita tyypit

Ei kommentteja