SUNDAY FUNDAY

Moooooorning guys♥ Oon hitaiden aamujen rakastaja ja etenki just sunnuntait on osottautunu mun lemppareiks. On tässä opiskelijaelämässä siis puolensa kuitenkin. Siinä missä ennen mun työaika oli just viikonloppusin, niin nykyään voin melko huoletta perjantaina heittää stressin arjesta narikkaan ja viettää viikonloppua, niinku normaalit ihmiset.

Rakastan sitä kun saan herätä ajoissa, mutta rauhassa, pyöriä ehkä hetken omien tyynyjen ja peittojen seassa, laahustaa iso neule päällä keittiöön keittämään pannullisen kahvia, pannullisen jonka voit ihan rauhassa juua omaan tahtiin pitkin aamua. Paras kohta on kuitenkin ku voi fiksata kunnon aamupalan. Arkiaamuina tyydyn yleensä yhteen leipään, banaaniin tai rahkaan ja siks on ihan spesiaalia saada aamupalaks puuroo tai vasta blendattua smoothiee, kunnolla täytettyä leipää ja parhaimmillaan jotain munakasta, croissantteja nutellan tai hillon kanssa.. Onko muita yhtä hömppiä tämmösten asioiden kanssa ? Voidaan perustaa vertaistukiryhmä ja tehdä kansanalote, että viikkon tarvitaan kaks pyhitettyä lepopäivää!

sundaymood
IMG_1514

6 kommenttia

 1. Aivan ihana blogi sulla! Jään seurailemaan (:

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana jos tykkäät♥ Käyn tsekkailemassa sunkin !

   Poista
 2. Tällasia aamuja tulee itse vietettyä tosi harvoin, kun kuulun juuri siihen ryhmään, jotka nukkuu aina viime tippaan saakka :D Pitkään oon kuulostellu näitä hitaita aamuja ja pakko olisi kyllä joku päivä kokeilla ja yrittää vääntää vähän paremmat aamupalatkin, eikä vaan sitä pelkkää leipää!

  Varmasti tuntuu hyvältä tuollaiset aamut! Ihana postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi testaamaan joskus! On meinaan ihan supe rentouttavaa ehtiä aamulla tekemään paljon muutakin kun vaan sen pikasen aamupalan ja kahvin keiton. Ja huippua että tykkäsit♥ :)

   Poista
 3. Voin allekirjoittaa tuon kansanaloitteen :D
  Just sopivan laiskat aamut on parhaita ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Nyt ei tarviis kun laittaa adressi tulille niin saatais pian toinenki lepopäivä viikkoon :p

   Poista