ME TIME

IMG_0999 IMG_1017
Long time no see, right ? Viimeks marraskuussa oon täällä antanu kuulua itestäni, joten aattelin et oliskohan mun aika palata tänkin bisneksen pariin. Oikeestaan ajatus ja ideoita siitä että pitäis postata on jo tammikuusta, ei vaan joulukuusta asti pyöriny mun mielessä, mut kaiken tän hulinan keskellä oon aina sen unohtanu ja muistanu vasta nukkumaan mennessä, enkä sillon enää oo konetta jaksanu avata. Vaikeinta on tää alottaminen. Tuntuu että tältä blogilta menee pohja, kun pitää paussia, mut toisaalta mihin se muka menis? Näinpä, nyt oon tässä. Pahin on takana koulun kanssa, eli siis kostee syksy ja tähän rytmiin totuttelu. Vuorotyöstä takasin koulun penkille.. Hah, voin kertoo ettei se oo ihan niin iisiä miltä kuulostaa.

Kaikkee uutta ja jännää, tyhmää ja hauskaa, ei niin mukavaa ja erityistä, pieniä ja isoja asioita on kerenny tapahtumaan marraskuun 15. päivästä tähän päivään. Tähän postaukseen en mitään tapahtumalistaa ala rustaamaan, vaan alkuviikon aikana kaivan tuolta iphonen kätköistä kuvia ja teen yhteenvedon loppuvuodesta ja tästä aika huipusti alkaneesta vuodesta 2017. Oon super innoissani tästä vuodesta ja mun uudesta elämästä täällä savossa. Vaikee oli alkuun uskoo, että tänne näin kotiutuu, mutta huh.. En mä täältä ainakaan pois halua!

Tää maanantai aamu on ollu kaikkee muuta, paitsi huono. Talvi näyttää pitkästä aikaa parhaimpia puoliaan, aurinkoo, lunta ja mittarilukemaa, joka ei vaadi sua pukemaan koko vaatehuonetta päälle, että tarkenet. Lisäks oon saanu juoda 4 kuppia kahvia, herätä oman ihanan vierestä, blendata äitiltä saaduista marjoista smoothieta, hengailla mun joogapantseissa tukka sekasin ja mikä parasta pääsen tänään hemmottelemaan itteeni, eli laitattamaan ripset ja kulmat Ei ollenkaan huono maanantai. Näillä fiiliksillä haluun toivottaa kaikille muillekin huippua maanantaita ja tsemppiä alkavaan viikkoon!
  IMG_1018

6 kommenttia

 1. Oi kiva kun oot taas postailemassa :) Ihanat kuvat!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun on kaivattu! Kiitos, tämmöset kommentit piristää aina päivää♥

   Poista
 2. Ei vitsi miten kivanoloinen blogi sulla on! Ulkoasu ja kuvat on ihania sekä teksti mukavaa luettavaa <3 Taidankin jäädä seurailemaan!

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Ihana kuulla, tervetuloa vaan♥ Käyn tsekkailemassa sunkin blogin!

   Poista