HUG & KISSES

Vuoden vaihteesta tähän päivään asti oon nauttinu mun elämästä normaalia enemmän. Kaikki nää super ihanat tyypit, uudet ja vanhat on tehny tästä alkuvuodesta ihan huipun. Mulla on semmonen fiilis et vuos 2017 tulee olemaan edeltäjäänsä tuplasti parempi. Otan silti kuvilla pienen fiilistely throwbackin joulukuun ja tammikuun maisemiin.

typyt

Joulukuussa juhlittiin pikkujouluja typyjen kanssa ja oon aina yhtä onnellinen kun nään koko akkalauman samoissa neliöissä // Samoihin aikoihin kun me juhlittiin, niin yks meistä teki musta ja kuvan toisesta osapuolesta pienen ihmeen kummitätejä. Kiitolliset kummitädit ei olis parempaa joululahjaa voinu toivoa!

perhe

Koko sirkus yhessä kuvassa, kerranki kaikki paikallaan. Perhe No more words needed! // "Whoever said that diamonds are a girls best friend.. Never owned a dog"

justchill

Ihan liikaa ei vapaapäiviä mun kalenterissa oo joululoman jälkeen näkyny, sikspä näistä hitaista aamuista onki otettava kaikki irti. Kahvi, siinä on yks mulle elintärkee voimavara // Bikbok:in vaalenpunanen poloneule Löysin uuden luotto vaatekappaleen!

friends

Käytiin lemppareiden kanssa naapurissa hakemassa potkua bisnekseen ja Tahkon reissuun. Pieni shoppailu, seikkailu ja irti otto Kuopiosta teki tehtävänsä! Kiitollinen näistä naisista // Winter... Not my season.

tahko

Aivan älyttömän huikee Kuotran reissu Tahkolle takana. Kaks päivää meni nopeesti ja ens vuoteen asti pitää ootella revanssia. Näihin tyyppeihin ei vaan kyllästy ikinä// Suomi oli edustettuna kunnialla koko reissun ajan!

happyme

Oon ensimmäistä kertaa mun amk uran aikana oikeesti panostanu opiskeluun. Kalenteri toimii edelleen mun oikeena kätenä ja ilman sitä en vaan vois poistua tosta mun ulko-ovesta. Post it - laput ja stabilot pitää mun elämän värikkäänä! // Jep, tää kuva tiivistää mun fiilikset kaikesta.  " Y-tiimiin pääsy pukee sua" - Monica

Ei kommentteja