EYELASH EXTENSIONS - YAY OR NAY ?

IMG_1051

Nyt on taas se hetki vuodesta, kun kamppailen päätöksen kanssa että pidänkö mun volyymiripset vai en ? Mulla on ollu ripsissä pidennykset jo varmaan lähemmäs kolmisen vuotta, toki aina pienien taukojen kera. Alkuun pidin perinteisiä classisia ripsiä lähemmäs kaks vuotta ja noin vuos sitten vaihdoin kokeilunhalusena volyymeihin ja sillä tiellä ollaan. Koukkuunhan näihin super tuuheisiin ja näyttäviin karvoihin jää. Nyt oon ensimmäistä kertaa mun ripsipidennys historiassa pitäny näitä räpsyjä putkeen ilman taukoja jo yli 1,5v. Oman ripset ei ihme kyllä oo ottanu kovastikkaan itteensä tästä rääkistä ja mä väitän että mun vitamiinien syönti määrällä oon onnistunu ennaltaehkäsemään pahimpia vaurioita.

Miksi sitten pitäisin taukoa ? Noh.. Liika on aina liikaa. Hankalahan näistä on luopua, mutta tiedän jo tässä vaiheessa että kesästä en ilman ripsiä selviä, joten jos en nyt pidä pientä paussia, se paussi on edessä vasta syksyllä vai onko sittenkään, jos sillonkin vielä pähkäilen asian kanssa. Vaikka ripset on nopeesti uusiutuvia ja mitään suurta vahinkoa ei varmasti tapahdu, niin viimestään budjetti puolessa tää lysti tuntuu huomattavasti. Tällähetkellä maksan 65€ huollosta, joka mun tapauksessa tapahtuu ripsien kasvukaudesta riippuen 3-5vk välein. Hinta ei vielä ole edes kovin suolainen, mutta opiskelijan pussissa vähintään kahden viikon ruuat. Alkuun huolsin ripset mun luottopaikassa Jyväskylässä, mutta pidemmän päälle tällä huoltovälillä ja aikataulujen yhteensovittamisella tajusin että jos ripset haluan pitää, niin se huolto pitää löytää jostain lähempää. Tottakai mä löysin. Löysin vielä aivan täydellisen paikan ja tyypin joka tekee mulle ripset joitten kanssa lähen aina tyytyväisenä kotiin, makso mitä makso.

Mulla on miljoona syytä olla luopumatta näistä, mutta myös miljoona syytä miks luopua. Ajatus siitä meikkaus määrästä aamulla kauhistuttaa mua jo valmiiks.. Ripsien kanssa pääsen vaan niin helpolla. Oon todella laiska meikkaamaan arkena, joten tällä pienellä asialla pelastan mun aamut aina. Samalla taas tiedostan sen, että säästäisin super paljon rahaa jos jaksaisin herätä 15min aikasemmin ja sörkkiä sen ripsivärin tonne ripsiin. Tässä esimerkki tilanteesta, jossa mun molemmat näkökulmat kumoo toisensa ja tän takia en saa päätöksiä aikaan. Mitä mieltä te ootte, onko ripsipidennykset musta have vai voisko tauko olla paikallaan ? Teenkö tosi pahaa hallaa mun omille ripsille ilman taukoo, vai elpyykö ne rasituksesta kun rasituksesta ?

IMG_1050 IMG_1046
Huippua perjantaita tyypit♥

2 kommenttia

  1. Ripsienpidennykset on oikeesti varmaan helpotus arkee ajatellen! :) Mulla on kerran ollut ripsienpidennykset, mutta lopulta oon vaan päätynyt siihen lopputulokseen, että tekoripset on enempi se mun juttu. Tää oli tosi kiva postaus! :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Saman asian kanssa painin minäkin.. :D Ei raaskisi millään luopua, mutta ehkä ois ihan hyvä taukoakin välillä pitää. Minulla ollut kesäkuusta 2015 asti ilman taukoja ripset, ekat reilu puoli vuotta oli klassiset ja sen jälkeen ollut volyymit. Oikein laitettunahan niiden ei pitäisi juurikaan omia ripsiä rasittaa ja kuulemma miunkin ripset on säilyneet hyvässä kunnossa. Niin tottunut olen näihin jo, että kauhistuttaa omat nysäripset.. Eikä yhtään huvita aamulla alkaa mitään ripsaria sohimaan. Näillä näkymin en kuitenkaan raaski luopua, vaikka säästösyistäkin kannattaisi, mutta tuntuu vaan ettei pysty.. :D Hmmh.

    VastaaPoista