LAST WEEKS

wuhSaatiin perheenlisäystä porukoiden luokse syyskuun lopussa! Pieni Perro tyttö muutti meille kahden muun karvaturrin kaveriksi. Saanko esitellä, Tété -  Tää typy on pelkkää rakkautta// Oon nauttinu välillä vähän itseoikeutetuista pitkistä aamuista myös maanantaisin.. Pitkät ja hitaat aamut vaan on mua varten tehty. 

bailutTässä on viime kuukausina ravattu yksissä jos toisissa opiskelijabileissä ja tässä melkein ainoot julkasukelposet kuvamateriaalit näiltä kemuilta. Puikkarin Uv bileet on pettämättömät! Uv-maalit on vaan överi siistit ja tuo jotenki bilefiilistä! // Toogasitsit. Mun sitsitneitsyys meni lakana päällä, enkä valita. Sitsit on kyllä bilemuoto josta tykkään ihan älyttömästi. Onneks seuraavat on jo nyt Torstaina!

tuparitSyyslomalla käytiin juhlimassa kavereiden tupareita Kotkassa. Nää kemut päättikin mun syysloman hyvin kahden päivän bileputkeen. Oli aivan huippua nähä koko sakkia pitkästä aikaa, kun Neste Oil Ralleista alkaa jo tovi olemaan! Kiitos tupareista tyypit// Muuten vietinkin mun syysloman parhaan ystävän Roosan seurassa, joka rontti meni muuttamaan Helsinkiin asti! Noh, ompahan nyt syytä käydä useemmin pk-seudulla, vaikka ikävä onkin. 

helsinki
Helsingistä vähän fiilistelyjä. Kävin vierailemassa Roosan työpaikalla Jumbon Robert's Coffeessa ja maistoin super hyvää Irish Cream lattea♥♥ // Kahvifiilistelyn lisäks kerkesin Helsingissä lenkkeillessä räpsiä muutamat ihanan syksyset kuvat. Kaipaan edelleen noita ruskavärejä tän talven ja lumen keskellä.. Please take me back! 

naps
Tukan lyhennyksen jälkeen on pitäny vähän opetella olemaan tän mittasen karvan kanssa, mut tällä hetkellä oon vielä ihan Ok sujut asian kanssa. Kuvassa komeilee myös mun uus lempi paita H&M:ltä, josta todella harvoin löydän mitään, sekä uudet lemppari kengät!! // Vielä pari viikkoa takaperin jaksoin hymyillä tuolla talvikelissä kun tuulenpuuskat ei ollu vielä 100m/s.. 

meikä2
Ottakaa seurantaan Instagramista @tuuulis ja lisätkää myös snäpissä @tuulipu. Pysytte ajanhermoilla mun hyvistä ja huonoista jutuista! // Nää on näitä överi harvoja päiviä kun jaksan panostaa kouluaamuna ulkonäköön yhtään enempää.. Oon varmaan yks meijän koulun laiskimmista laittautujista. 

happyday
Löysin vihdoin täydellisen ripsien laittajan Kuopiosta!!! Pienet sille. Hinta oli suolanen, mutta täytyy kyllä sanoo että on nää ripsetkin kyllä jos ei täydelliset niin jotain todella lähellä sitä.. Happy happy me! // Oon myös vihdoin saanu mun pitkään työnalla olleen saliputken käyntiin! Tälläkertaa en anna sen katketa, enkä tommosten tiistai-iltojen herkkuhetkien pilata sitä. Saan vielä sen keuhkokuumeen mukanaan vieneen entisen Tuulin mitat takasin. 

2 kommenttia

 1. Oi miten kivat kuvat tässä postauksessa!♥ :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa kun vihdoin saa puhelimmellakin otettua hyvä laatusia kuvia !

   Poista