HOT CHOCOLATE♥

Hoi tyypit ! Oonko yksin tän kaamosmasennuksen kanssa ? Ulkona tuulee kun venäläisessä elokuvassa ja missä tahansa muualla paitsi tossa tuiskussa on parempi. Pakkasta on ehkä alle 10 astetta, mut kyllä se siperialta tuntuu iholla.. Käyn kauheeta kamppailua joka aamu sängyn houkutusta vastaan, mut tähän asti oon vielä pystyny vastustamaan sitä kiusausta. Ootan vaan kauhulla sitä päivää kun sänky vie voiton ja lorvin siellä koko päivän. 

IMG_0880-1
IMG_0890
Käväsin töitten jälkeen puntilla tekemässä selkä- ja ojentajatreenin ja jatkoin mun viime viikolla alottamaa kyykkyhaastetta, josta teen jossainvaiheessa pienen erillisen postauksen. Oli älyttömän ihana päästä pois ulkoo reenaamaan sisälle ja hikoilemaan. Edelleen mä silti haaveilen hikoilusta ihan jossain muualla kun tuolla salilla, mut tästä muodosta ainakin hyötyy jotenkin..

...Jos hyötyy. Kauheen nälkäsenä taistelin itteni lumisadetta ja tuulta vastaan kaupan kautta kotiin tekemään ruokaa. Rojahin tähän sohvalle peiton alle lämpöset tossut jalassa ja mikä muu kruunais tän kombon paremmin ku lämmin kaakao ja Ben & Jerry's. Jonkun aikaa koitin psyykata mun itsekuria, mut sorruin sit kuitenkin tekemään pikaviisitin kauppaan ja ostamaan kaakaojauhetta (jep, multa puuttu tää must have - asia kotoa) ja yllä mainittua jätskiä. Nyt oon onnellisen lihavana tässä samassa paikassa mistä lähin näitä herkkuja hakemaan. Tais mennä reeni melko hukkaan, hups. 

Täytyy muuten suositella tota Clipperin kaakaota. En oo koskaan aikasemmin sitä maistanu, mut koska noi saman merkin teet on mulle sitäkin tuntumpia ja kokemukset niistä ollu hyviä, nii aattelin ottaa testiin. Ei oo ihan niin överi maaketa kun nää perus jauheet, eikä muutenkaan maistu ihan niin teolliselta. Hintakaan ei pahin mahdollinen ole, mut toki vähän on kalliimpaa kuitenkin kun perus dumle versio. Minivaahtikset kruunas kyllä koko setin ihan täydellisesti. Onneks ostin niitä varastoon jo alku syksystä! 

IMG_0897

2 kommenttia

 1. Täällä myös toinen joka kamppailee joka vuosi kaamosmasiksen kanssa! :'D Ps. Sulla on aivan ihana blogi<3 Liityin lukijaksi :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihan superia, kiitos♥ Ite kyllä syyllistyn kansa jäämään on kaamosmasennuksen jalkoihin aina, mut tänä vuonna koitan tehä poikkeuksen sääntöön :D

   Poista