LOMA♥

IMG_0654_edited
Aahh.. No vihdoin! Syysloma starttas tänään klo 10:00, kun tyytyväisenä ja pienen projektin valmiiks saaneena kävelin kampuksen ovista ulos. Tai ei se ihan kokonaan vielä alkanu. Mulla on meinaan eessä vielä viikonlopun mittanen duuniputki, mikä meinaa sitä että ihan virallisesti mun irtiotto arjesta alkaa kuitenki vasta maanantai iltana. 

Oon kehittäny valehtelematta lomaviikon jokaiselle päivällä jotakin menoa, enkä tosiaan tiiä yhtään missä välissä aattelin kerrata viikon päästä alkaviin tentteihin. Alku viikoks aattelin mennä porukoiden patojen äärelle kotiin, käydä parturissa ja hoitaa muita juoksevia asioita Jyväskylän suunnalla. Keskiviikko iltana otan suunnaks Pk-seudun ja viikonlopuks suunnataan vielä Roosan kanssa Kotkaan juhlimaan kavereiden tupareita. Sunnuntaina yritän kasata mun kamat ja suoriutua tästä viikosta yhtenä kappaleena takasin Kuopioon. Mua jo valmiiks huolestuttaa tää combo tapahtumarikkaasta viikosta ja sen jälkeisistä tenteistä, mut tentithän on tehty uusittaviks, eli let me enjoy my holiday ! 

Otin kumminki vähän varaslähtöö tohon lomafiilikseen kun tein itelleni mun lempiruokaa, eli taco-salaattia. Tää on semmonen herkku et voisin melkein väittää etten kyllästy siihen ikinä, mut kyllästymisen välttämiseks se ei kuulu mun ruokalistaan joka viikko vaan just tämmösiin spesiaali päiviin kun on oikeesti aikaa vähän nauttia. Aattelin vielä ottaa ihan pienet päikkärit, pyörähtää töissä ja salilla tai lenkillä ja sen jälkeen turvautua netflixiin peiton alla. Näillä puheilla ja suunnitelmilla on hyvä laittaa tää viikonloppu ja loma käyntiin! Ihanaa perjantaita tyypit♥

2 kommenttia

 1. Mulla kanssa loma koulun puolesta alkanut jo keskiviikkona, mutta tämä viikonloppu menee töissä ja ensi viikollakin parina päivänä töitä, mutta muuten on lomaa!! :) Ja sulla ei tosiaan vissiin tekemisen puutetta tuu, itse oon aatellut loman viettää kaikessa rauhassa kämpillä, tehdä vähän koulujuttuja ja blogipostauksia sekä rentoutua! :) Mutta hauskaa lomaa ja tsemppiä tentteihin ;)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulostais kyllä yhtään hassumalta tuo sunkaan vaihtoehto, meinaan rentoutuminen! Voin vannoo että alkaa maanantaina vähän jo tuntua kropassa tää 8pv työ- ja kouluputki.. Mulla onneks tosiaan koko viikko muuten lomaa! Tsempit sulle kans töihin ja hauskaa lomaa :)

   Poista