IPHONE 6S

IMG_0563_zpsdguyr5vd
Koska edellinen ja hyvin mua palvellu Applen tuotos, iPhone 5s alko temppuilemaan ja muutenki vedellä viimesiään muistin ja muun puolesta, niin päätin sitten viime viikolla maanantai aggression vallassa marssia ennen mun työvuoron alkua matkuksen dna kauppaan. Korjasin sieltä supliikin myyjän ansiosta pitkään himoitun iPhone 6s:n mun matkaan ja vieläpä tässä super sulosessa ruusukultasessa kuosissa! Tälläkertaa ennakoin ja ostin tän laitteen suoraan 64GB:n muistilla. Mahtuupahan kaikki mun hyvät mystoorit ja muut muistot näppärästi samaan luuriin, eikä tarvii heti olla päivittämässä uuteen appleen. 

Onko muilla kokemuksia tästä puhelimesta ? Tähän asti oon ollu enemmän kun tyytyväinen tähän hankintaan. Ainut mikä mua vähän häiritsee on toi lukitusnappi, mikä mun tahdon vastasesti ja vanhemmista malleista poiketen on tuolla oikeessa laidassa ja sivussa.. Pikkuhiljaa oon tässä viikon aikana sen oppinu ymmärtämään, mut vieläkin tavotan välillä itteni sitkeesti painelemasta tota yläreunaa.

IMG_0572_zpsdlosvozk
Samana maanantaina, kun vanha omena rupes temppuilemaan ja kun olin vasta saanu hankittua tän uuden ihanan omenan, mun seittemän vuotta lähes moitteettomasti palvellu Samsungin luotto läppäri sano sopimuksen irti. Olin muokkaamassa tän saman postauksen kuvia, kun yhtäkkiä lakkaa ensin hiiri toimimasta ja sen jälkeen netti. Tein sitten "tee se itse" menetelmällä voittajan ratkasun ja pakko sammutin sen, eli vetäsin akun irti.. En tiiä oliko se viimenen naula arkkuun, vai mikä, mut tästä käsittelystä vanha Samsung ei enää toipunu. 

Sain vihdoin oikeesti hyvän syyn ostaa uuden koneen ja perjantaina sitten kotiutin tän uuden koneen. Eli tän pienen välikohtauksen takia on nyt ollu viikon verran melko hiljasta täällä puolella. Ompahan ainakin kaikki elektroniset vermeet nyt päivitetty tälle vuosituhannelle, että luulis hetken taas pärjäävän näillä avuilla. Mä lähen tästä nyt valmistautumaan alkavaan viikkoo, että tsempit sinne muillekin, etenkin tähän pahimpaan eli maanantaihin! 

IMG_0576_zpsr7jlsdxg

4 kommenttia

 1. Mulla löytyy samainen puhelin, ja vannoutuneena apple-käyttäjänä oon kyllä ollut tosi tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes mahtava kuulla! Voin siis luottaa, ettei ollu turha hankinta =)

   Poista
 2. Mulla oli 6S plus kunnes vaihdoin 7 plussaan. Voin vaan todeta, ettei näissä oikeasti huomaa mitään eroa, ellei käytä 7 plussan kakkoskameraa. Tehoa on molemmissa ihan riittävästi appien pyörittämiseen. :D iPhonet on kyllä ollu parhaimpia puhelimia mitä oon koskaan saanu käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä.. Allekirjoittanut ei vaihtais enää androidiin mistää hinnasta! Mietin ton 6s:n ja 7 välillä, mut päädyin sitte kumminkin vähän ajattelemaan mun budjettia :D

   Poista