GREETINGS FROM HELSINKI

IMG_0687_edited
Ihanaa torstai aamua! Heräsin tänää aamulla Helsingistä mun parhaan ystävän luota ja vaikka en mikään erityinen Helsinkifani ole, niin kyllä tää kaupunki vaan on upee. Älytöntä miten jengiä liikkuu kokoajan johonkin suuntaan ihan kellonajasta riippumatta ja miten paljon enemmän tätä populaa oikeesti on täällä, kun vaikka kotona Kuopiossa, Hah, mä jaksan yllättyä tästä joka kerta.

Mulla on onneks ollu kiireetön aamu. Aamupalan jälkeen potkasin lenkkarit jalkaan ja lähin vähän pyöriskelemään ulos. Snapchatin filtterin mukaan olin jossain Pasilan lähellä, mut todellisuudessa mulla ei ollu pienintäkään käryä missä päin pääkaupunkia pyörin. Tunnin verran kummin eksyin tuolla ja löysin takasin ihan ilman mitään navigointilaitteita, et tässä on aihetta olla jo ihan ylpeenä.

Seuraavaks aattelin suunnata jääkapin ja valmiskeiton kautta itteni takas ulos eksymään oikeeseen bussiin ja kohti Jumboa Yritän tuhlata rahaa ja aikaa siellä sen verran, et Roosa pääsee töistä. Illalla ois suunnitelmissa käydä ainakin ulkona syömässä, mut muuten mennään ihan just go with flow. Palataan asiaan paremman kuvasaldon kanssa myöhemmin, nyt mä lähen valmistautumaan tähän päivään! 

Ei kommentteja