FIILIKSIÄ HIUSTENPIDENNYSTEN JÄLKEEN

...No onhan tää nyt aivan perkeleen outoa. Mun oli tarkotus ottaa pidennykset vaan piristämään mun kesää, mut jotenkin ne sitten vaan unohtu mun päähän. Toukokuun ensimmäisest päivästä viime keskiviikkoon asti mun päässä oli teipeillä kiinni kaks punttia 45cm aitoa hiusta, yks vaaleeta ja yks tummempaa ruskeeta. Totuin jo tosi hyvin elämään ton pidemmän tukan kanssa ja tykkäsin siitä ihan älyttömästi, mut koska välitän mun omastakin tukasta jonkun verran, niin tiesin etten loputtomiin voi pidennyksiä pitää. Nyt sit oli aika mun mielestä luopua tukasta. 

Miks just nyt? Melkein 6kk pidennysten kanssa ei tee mitään erityisen hyvää omalle tukalle. Mullakin aika hentoo pohjoismaalaista hiusta on tää oma tukka, niin en halunnu ihan kokonaan sitä hengiltä rääkätä. Lisäks talvi on muutenki semmosta aikaa et hius kärsii enemmän. Pakkanen, pipot ja muut rasittaa hiusta ihan eritavalla kun kesällä. Tykkään myös reenata syksyllä ja talvella enemmän kun kesällä ja tossa puolen vuoden aikana huomasin että helpompaa on hikoilla ja rymytä kun on pelkkä oma tukka huolenaiheena. 
IMG_0732_zps76uxixvt_edited

Tältä mun tukka näyttää nyt. Mun onni on se et long bob on edelleen muodissa, hah. En voi sanoo että rakastaisin tätä tukkaa nyt just tälläsenä, mut on se ainakin oma ja luonnollinen. Onni oli myös se, että teipit ei mun päässä ihan älytöntä vahinkoo saanu aikaan. Ohenihan mulla varsinkin latvasta hius jonkun verran, mut ei auta kun elvyttää tää taas omaan muottiinsa. Tässä edesautto että leikattiin omastakin tukasta varmaan 4-5cm pois huonoo latvaa ja sen takia, niinku kuvissakin näkyy, mun hiukset voi hyvin. Vähillä vahingoilla pääsin ja tästä saan kiittää mun ammattitaitosta parturia, joka terotti mun päähän että pidennys pitää huoltaa säännöllisesti, pestä ja muotoilla oikeilla tuotteilla. 

IMG_0756_zpscwzzcfxs_edited
Oon nyt melkein viikon verran totutellu elämään lyhyemmän tukan kanssa ja alan olemaan aika sujut asian kanssa. Eniten ahistusta tuottaa se miten tukan laitto vaihtoehtojen määrä puolittu ja se ettei enää saa tehtyä mitään järin näyttävää lettiä.. Mut nää on pieniä juttuja. Oon kuitenkin super ilonen siitä, miten voin pitkästä aikaa kunnolla läträtä shampoon tonne tyveen ja laittaa tukan miten vaan kiinni ilman että pitää tarkistaa näkyykö teippiä jostain. Pitää sitten kesällä/keväällä harkita uudestaan, jos haluaa laittaa lisää tukkaa päähän. 


Mun seuraava puolen vuoden työmaa tulee olemaan hiusten elvyttäminen. Yläällä muutamia tuotteita joilla pyrin edesauttamaan mun projektia. Kevin Murphyn syväpuhdistava shampoo on huikeen hyvä lisä tonne mun muiden shamppoiden sekaan. Lähtee meinaan kaikki muotoilutuotteiden jämät tukasta että heilahtaa, pyrin kerran viikkoon pesemään hiukset tällä. Muuten hoidan tukan pesemisen Aussien volume shamppoolla, jota ei voi kun suositella. Id hairin tyvikohottaja ja Trevor Sorbien öljy yhessä pitää hiukset tuuheina ja helposti käsiteltävinä. 

Sitten ne vitamiinit. Mä en henkilökohtasesti usko että mitkään markettien, tai edes apteekkien "hiusten kasvua edistävät" pillerit pystyy ihmeisiin yksinään, mutta en väitä etteikö ne vois olla hyvä lisä perus ravinnon ja muiden vitamiinien päälle. Ainakin voin sanoa että kaikkea oon kokeillu. Viimesinpänä muttei vähäisimpänä nään kuuluisat invisibobble ponnarit, joiden käytöstä en luopuis mistään hinnasta. Ehdottomasti ensimmäinen tuote joka on tuotu markkinoille ja oikeesti täyttäny kaikki lupauksensa. 

Tässä oli nyt siis vasta hankitut tuotteet joilla yritän pelastaa sen mitä pelastettavissa on. Lisäks mulla on kaapit pullollaa yhtä jos toista purkkia ja putelia mistä hyödyn tässä projektissa, mut tästä nyt lähetään. Kertokaa mielipiteitä uudesta tukasta ja omia kokemuksia pidennyksistä ! Ihanaa viikkoa tyypit♥

Ei kommentteja