WADAP ME ?

Jaksan uskoo et ainakin muutamaa saattaa oikeesti kiinnosta mitä ruudun tälle puolelle kuuluu nykyään. Vastaus on, että mulla menee tällä hetkellä paremmin kun pitkään aikaan. Nautin siitä että oon saanu koulupaikan, uuden ihanan asunnon ja kaupungin missä riittää nähtävää ja oppimista vielä pitkäks aikaa. Lisäks uudet ihmiset, joihin on ollu kunnia tutustua ja jotka on muuten ihan super huippuja tyyppejä, saa mun fiilikset elämästä ja sen hulluudesta ihan uudelle tasolle.

Uudet, uutta, uuden, uusi, uusi.. Tätä sanaa vois viljellä ihan loputtomiin kaikissa eri taivutusmuodoissa, koska sitä tää on tällähetkellä, uutta. Kaikki on just sitä. Tottakai löytyy paljon paljon tärkeitä vanhojakin juttuja, jotka ei oo menettäny arvoonsa yhtään, mut en muista millon viimeks olisin ollu näin fiiliksissä ihan pienistäki asioista. Kaikki tuntuu erilaiselta ja ehkä ihan hiiren verran paremmalta nyt.

Kuopio tuntuu kodilta, vaikka täällä on asusteltu vasta pari hassua viikkoa. Iskä oli eilen aivan älyttömän suurena apuna mulle ja vihdoin nää mun 38 neliöö alkaa oikeesti muistuttaa asuntoo, eikä muuttofirman varastoo, jossa lojuu tyhjiä, täysiä ja puolitäysiä, erivärisiä ja kokosia muuttolaatikoita.. Nyt multa löytyy vihdoin jo sohva (uus ja aivan täydellinen sellanen) ja ruokapöytä!! Kuinka voikaan ihminen tulla onnelliseks ruokapöydästä, hah. Heti kun tavarat alkaa vielä vähän paremmin löytää omille paikoilleen, niin teen jonkun näkösen postauksen tästä opiskelijalukaalista.

Nyt mä poistun kumminki takavasemmalle ja päästän itteni nukkumaan, et jaksan huomenna selättää yhen 8h:n koulupäivän ja illan opiskelijakinkerit. Antakaa mulle vinkkiä mitä haluutte tietää enemmän mun kuluneesta vuodesta tai tulevasta tai ihan mistä tahansa. Ideoita, vinkkejä, parannusehotuksia, ihan mitä ikinä mieleen tulee saa laittaa tuleemaan s-postiin tai ihan tonne kommenttiboksiin! Kiitos ja kuittaus.
IMG_0419
Hokshoks!! Käykää checkaamassa ja tykkäämässä blogin fb-sivuista, tästä linkki !click! 

Ei kommentteja