UNDER THE KALLAVESI

image_zpsrfrqbsi2
Eilinen risteily, iltalenkki ja yks 4 tunnin koulupäivä selätetty mallikelposesti. Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että tää opiskelijaelämä sopii mun elämäntyyliin ja - tilanteeseen tällähetkellä älyttömän hyvin. Rakastan jo pelkästään ajatusta siitä, että koulupäivän jälkeen oon free tekemään mitä mieli tekee ja että aikaa jää kaikkeen siihen mihin sitä ei välivuoden työvuorojen jälkeen jääny. Tietty muutama työvuoro viikkoon kruunais tän kuvion, mut se on työnalla ja tällähetkellä ennen kun pääsen täysin kiinni tähän opiskelijan arkeen, niin homma toimii tälläsenaan tosi kivasti. 

Niinkun eilen mainitsin, niin lähettiin kuuden maissa jo toista kertaa tässä parin viikon sisään meijän tradenomiopiskelijoiden kesken Kallavedelle risteilemään. Vaikka alkuun oltiin kavereiden kanssa suuntaamassa vaan suoraan jatkoille, niin nyt jälkiviisaana täytyy sanoo, että oon tosi tyytyväinen että päädyttiin kumminki tonne Osmo laivalle risteilemään muitten lajitovereiden kanssa. Sää oli meinaan mitä parhain risteilylle ja ylipäätään koko ilta oli jälleen kerran huippu! Kiitokset siis kaikille, jotka oli osana sitä. 

Mun onneks koulu alko tänään ihanasti vasta 12:15. Olin suunnittelu itelleni tehokkaan aamun ennen koulun alkua, lenkille, pitkät aamukahvit, blogien selailua ja yleistä fiilistelyä.. Se tehokkuus jäi kuitenki siihen kun avasin mun silmät vasta 10:50 ja tajusin etten kerkee perus aamutoimien lisäks tekemään enää yhtään mitään erikoista. Hitto. Sain kumminki kävelymatkalla kouluun ihan piristävän puhelun, josta kerron siinä vaiheessa lisää kun on enemmän kerrottavaa, mutta sen verran voin jo sanoa, että se puhelu liitty töihin. Väitän että pikkuhiljaa tässä syksyn mittaa asiat alkaa loksahella paikoilleen ja opin ottamaan vielä paljon paljon enemmän irti tästä kaupungista ja näistä tulevista vuosista.
estrella_zpsm5e0f5vz Joka aamu saan fiilistellä näitä maisemia samalla kun tallustan tai pyöräilen kampukselle. En pistää ollenkaa vastaan. // Opiskele, tiedät kyllä miksi. Mun ehdoton lempi viini ja yleensäkin luotto pullo jokaisiin rientoihin. Nää on niitä tähtihetkiä kun hinta-laatusuhde oikeesti kohtaa toisensa. 
PicMonkey Collage_zps8bpee8wr Aurinko saa aina vaan hyvälle tuulelle // Meikä ja jääkarhutakki valmiina risteilemään. 

2 kommenttia

 1. Onpa ihanan syksyisiä kuvia! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon =) Syksyllä saa ehottomasti hienoimmat kuvat !

   Poista