MIELES HIKISEMMÄT HUUDIT ?

IMG_0698_zpstxghnzjs
Jaksan hypettää syksyä ja sen hienoutta, mut aina kun kävelen vesisateessa ja kovassa tuulessa salilta pois mä muistan miks kesä on silti vuoden kohokohta. Rakastan ruskavärejä, viileitä ja pimeitä iltoja kynttilöitten kanssa, pientä lämmittävää aurinkoo ja kevyttä vesisadetta, jos ja kun saan olla sisällä kääriytyneenä peittoon. Otan kyllä kaikki Suomen vuodenajat vastaan, enkä haluu enempiä niistä valittaa, mut kyllä mä taas vuoden tauon jälkeen kaipaisin todellakin irtiottoo aurinkoon. En ehkä vielä, mut ennen joulua olis enemmän kun mahtavaa päästä edes viikoks morjestamaan sonikkaa.

Koitan helpottaa mun matkakuumetta fiilistelemällä kuvien kautta mun ja Roosan viime syksyn reissua Turkkiin. Toi pehmee hiekka jalkojen alla, meriveden suolanen maku suussa tai se pieni tunkkanen kuumuus mikä häiritsi sun elämää auringossa niin kauan kun sait viileetä jäillä varustettua juotavaa. Vieras kulttuuri ja täysin uudet maisemat ja katukuvat, valmiiks tehty aamupala hotellin parvekkeella ja joka päivä uus seikkailu. Kaamosmasennukseen ja talviahistukseen pitäs kaikkien tohtoreitten määrätä lääkkeeks etelän matkaa. 

IMG_0780_zpskilqlkvg Jos mun tilinsaldo veronpalautuksien, tulevien palkkojen ja must have - hankintojen jälkeen vielä sallii niin mua ei estä mikään varaamasta äkkilähtöä lämpöseen. En mä kaipaa mitään riemulomaa Kanarialla tai luksusreissua Balille. Halvat lennot vaikka viikon varotusajalla sinne missä aurinko paistaa ja samba soi. Hotellin ei tarvii olla casino, kunhan aamupala sisältyy hintaan ja etäisyys rantaan tai uima-altaalle on siedettävä. Mun ainut kriteeri on lämpö. Sama vaikka grillaantuisin hiillokseks, mut kunhan saan yliannostuksen D - vitaaminia auringosta niin että pärjään seuraavaan kesään. 

Onko kukaan muu harkinnu pakomatkaa auringon alle ? Tai varannu jo matkaa ? Mihin päin ja miten pitkäks aikaa ? 
IMG_1179_zpsbnzl4cwq

2 kommenttia

 1. ÄÄÄÄK mikä kesäfiilis iski näistä kuvista! Ihania otoksia ♥

  ainokainenn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Isolla ikävällä ja kaiholla selasin näitä kuvia läpi. Ihana jos fiilis välitty :)

   Poista