MÄ SAIN TÖITÄ

IMG_0516_zpsuksbwcjr
IMG_0490_zpslg5t2k34
kivellauml_zps6vm0dkjg
Pants Bikbok | Sneakers Converse | Shirt H&M | Biker Vero Moda | Beanie New Yorker | Watch Regal


Varmaan yks mun elämäni oudoimmista viikoista päätty eilen. Ootteko koskaan heränny aamulla, stressanu jotain asiaa enemmän kun yleensä ja alta kolmen tunnin todennu, että se asia josta otitte vasta kauheesti paineita, lutviintu kun itestään ilman suurempaa panostamista tähän asiaan ? Mulle kävi just näin viime keskiviikko aamuna. 

Heräsin aamulla hiiren verran krapulaisena, kiitos edellisillan risteilyn, ja samalla kun keittelin aamukahvia ja tutkin mun tilinsaldoo rupesin miettimään, et nyt Tuuli ihan oikeesti ota ittees niskasta kiinni ja hanki niitä töitä. (Kyseessä perinteinen baari-illan jälkeinen "nyt laitan mun elämän kuntoon" -morkkis) Tein itelleni selkeen sotasuunnitelman siitä miten heti koulun jälkeen mun ensimmäinen tehtävä on hakee joka ikiseen työpaikkaan, joka ees jollain tapaa vois luonnistua koulun ohella. Oli se sitten siivoomista, tiskaamista, kissan kaiman koiran ulkoiluttamista, mummojen vahtimista, sokeitten kävelyttämistä tai saharaan hiekan myymistä, nii mä aion hakee sitä. 

Tuskallisen pitkältä tuntuvalla kävelymatkalla kouluun sain mielenkiintosen puhelun Staffpointilta. Mulle tarjottiin duunia. En alkuun ees muistanu koskaan laittaneeni mitään hakemusta Staffille, mut näköjään sen olin kuitenki tehny. Alkuun sovittiin vaan että pysyn kuulolla, et heti kun saa enemmän informaatioo niin ne soittelee mulle päin. Tässä vaiheessa oli tän tytön krapulamorkkis jo todella kaukana. Ei meinaan vois parempi tuuri käydä.  

Seuraavana aamuna ennen yheksää mulle oli tullu viesti, että pääsenkö työhaastatteluun klo 15:00. Kävin haastattelussa ja samalla sovittiinki jo ekoja perehdytysvuoroja ja kunnon vuorojakin muutama. Perjantaina juoksin  tuli perseen alla paikasta A paikkaan B, ja yks näistä paikoista oli Staffin toimisto missä kävin allekirjottamassa työsopparin.

Mun uus aluevaltaus on Matkuksen Picnic. Tuo ihana pieni, mutta sitäkin enemmän hyviä ruokailuvaihtoehtoja sisältävä kahvilaketju. Tein tänä aamuna mun ensimmäisen perehdytysvuoron ja tykkään jo nyt tosta paikasta ihan älyttömästi. En voi kun kiittää kerrankin mun hyvää tuuria ja sitä että satuin kerrankin vastaamaan puhelimeen. Tää tyttö on aika onnellinen nyt. 

4 kommenttia

 1. Mulle on käyny staffpointin kanssa sammallatavalla. Kun olin opiskeluitten jälkeen työttömänä ollu jonkun aikaan niin ne soittivat mulle ja kysyivät pääsisinkö työhaastatteluun. Tein eka niillä pari kolme kuukautta keikkahommia kun ne sitten taas soittivat, että haluaisinko kesätyöpaikan ja järjestivät mulle sinne sitten työhaastattelun. Nyt sit mulla on jatkettu sopimusta ja saanu vakkari työn siitä paikasta! :) Onnittelut työn saannista, se on ihan mahtava juttu! Ja todella paljon onnea tuleville työhetkille! :)

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Staffpoint ei siis tosiaan oo mikään turha firma! Kaikki pisteet siitä siis :) Hyvä että sullekin on löytyny vakkari duunipaikka, ihan huippua ja kiitos ihan älyttömästi♥

   Poista
 2. Aivan ihana blogi sulla!! <3 Sun tyyli on ihan huippu :') Voisin pukea kaikki selaamani asut vaikka heti päälleni! Lisäksi, onnea työpaikan johdosta! Muistan kuinka ite kauppis aikoina oli ihan kivakin käydä opiskeluiden ohessa töissä niin oli edes joskus vara ostaa jotain :D Samalla sai kokemusta työelämästä, ja sai jatkaa samassa duunissa myös valmistuttuaan :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi kiitos paljon, ihana jos tykkäät! =) Ja jep itelle toi töissä käyminen koulun ohella on vähän elinehto.. Ei toi kela ihan yksinään riitä mun elättämiseen :D

   Poista