KOSKA VIELÄKIN VOIS HEILUA MEKKO PÄÄLLÄ

IMG_0177_zps1gzr3bvv
Ei riittäny mulla mielenkiinto tänään juridiikan tunneille asti, joten otin pienen varaslähdön tähän vapaaseen iltapäivään. Eilisen postauksen väitteestä huolimatta, päätin kuitenkin tulla jakamaan muutamat kuvat siltä ajalta kesää, kun tarkeni vielä huolettomasti mekko päällä.. Vaan eipä tarkene enään. 

Syksy jakaa mulla tosi ristiriitasia fiiliksiä. Edelleen se on vuodenajoista mun ehdoton suosikki, mut suurinta päänsärkyä mulle tuottaa kylmät aamut ja lämpimät iltapäivät. Aamulla ensimmäinen ja vaikein valinta on, kävelläkö vai pyöräillä kouluun ? Tänä aamuna valitsin pyörän ja kylmää aamua aatellen kietasin huivin kaulaan ja pitkähihaisen paidan takin alle. Sillon se tuntu tosi hyvältä idealta. Kahen jälkeen kotiin päin polkiessa kirosin mm. huivin, takin ja jopa ne jalassa olevat mustat farkut syvinpään helvettiin. Aurinko paisto täydeltä taivaalta ja lämpöasteet lähenteli ainakin auringossa kesäpäivän lukemia. Siinä sitten hiki otalla polkasin kotiin ja seuraavaks tässä ihmettelenki, että mitä sitä uskaltaa laittaa illan risteilylle päälle, kun yöllä kotiin kömpiessä onkin varmasti jo lämpötilat pakkasen puolella. Samaistuuko kukaan tähän asiaan ?

Oon tässä nyt punninnu pari päivää ajatusta siitä, etten haluais vieläkään luopua varsinkaan maxihameiden käytöstä ja kukapa mua edes käskee luopumaan. Ongelma onkin, ainakin mun kohdalla, siinä että syyskuun tullen alan automaattisesti pakkautua neuleisiin ja farkkuihin, pelkkiin farkkuihin. Ei se maxihame olis yhtään kylmempi vaihtoehto noiden housujen rinnalla, varsinkaan tämmösinä aurinkoisina päivinä, mutta joku siinä on että elokuun jälkeen itellä on kynnys vetästä hame päälle. Otankin tästä mission itelleni tälle viikolle ja ainakin yhtenä päivänä pyrin sen hameen laittamaan.

Mutta nyt nostan itteni tästä sohvalta ja suuntaan niihin surullisen kuuluisiin tiistairientoihin.. Toivotaan että saan jostain huomenna aamulla voimaa ja löydän itteni vielä koululta jossakin vaiheessa keskiiviikko päivää. Tsempit alkuviikkoon !

westcoast_zpsiyhtuubi
Dress Bikbok | Flannel Only | Shoes Nike

6 kommenttia

 1. Hei, löysin sun blogin eilen ja pakko sanoa, että sulla on ihana hymy! :) Samaistun ite kanssa tohon vaateongelmaan, aamulla on hyvä olla (tykkään kylmemmistä ilmoista), mutta iltapäivällä on ihan järjetön hiki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, ihanaa kiitos! Tämmöset kommentit piristää päivää aina ihan älyttömästi! Ja jep, tänään oli taas sama tilanne ton sään kanssa. Aamulla luulin että kuolen hypotermiaan ja iltapäivällä taas nestehukkaan ja kuumuuteen :'D Sais jo viilentyä kunnolla säät.

   Poista
 2. JOO samaistun täydellisesti pukeutumisongelmaan! Aamulla töihin lähtiessä tarvis välillä jonku eskimovarustuksen, mut sit illalla voi polkee kotiin vaikka pelkässä t-paidassa :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, hyvä etten yksin paini tän asian kanssa :-D

   Poista
 3. Törmäsin sun blogiin ekaa kertaa ja ihastuin! :) Sait uuden lukijan! :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista