3 THINGS

Niinkun jo ensimmäisessä postauksessa totesin, niin mun elämä on muuttunu joltain osin aika radikaalistikin edellisen blogin tiimoilta, joten aattelin heti kärkeen toteuttaa tämmösen "kolme asiaa" -postauksen. Oon aika monessa blogissa tähän törmänny ja mun mielestä tää vaikuttaa tosi hauskalta toteuttaa ja lisäks raottaa vähän mun elämää enemmän, mut ei liikaa. Lisäks tää on ihanan lyhyt ja ytimekäs. Lisäkysymyksiä saa ja pitää esittää, mutta säästetään jotain tulevaan kysymyspostaukseenki !

3 asiaa, joista pidän... 
~ Pitkät aamut, monta kuppia kahvia, hyvä aamupala, vähän hengailua ja hyvää musiikkia. 
~ Urheilu. Aivot narikkaan ja hiki pintaan. 
~ Hipsutus. Jakamattomasti mun ehdoton lemppari on tää. 

3 asiaa, joista en pidä...
~ Ampiaiset, hämähäkit, itikat, paarmat, kärpäset, perskärpäset, banaanikärpäset, paskakärpäset.. mitä näitä ihania suomen luonnonoikkuja nyt on. 
~ Pyöräily. En tosiaan tiiä mikä siinä on, mutta vihaan pyöräillä paikasta A paikkaan B. Spinning menee, mut ennemmin kävelen, vaikka välillä konkeli onkin ainut vaihtoehto että kerkee. 
~ Alisuoriutuminen. Vihaan eniten sitä jos en pääse johonkin tavotteeseen, jonka oon itelleni asettanu. 

3 asiaa, joita tein viikonloppuna... 
~ Juhlin kaverin 20-vuotis synttäreitä, join sivistyneesti viiniä ja kävin pikkukylän paikallisessa aiheuttamassa yleistä pahennusta.  
~ Lämmitin meidän paljua ensimmäistä kertaa elämässäni ja kuuleman mukaan jopa onnistuin siinä. 
~ Sain vihdoin sohvan, ruokapöydän, uuden naulakon ja pyykinkuivaustelineen tähän uuteen asuntoo. Tästä suuri kiitos kuuluukin iskälle♥

IMG_4363_zpspn1tmhgk 3 asiaa, jotka osaan... 
~ Luistaa kotitöistä, jotka oon sopinu itteni kanssa. "Tänään kyllä tiskaan ja pesen pyykkiä", tai sitten vaan hengailen Matkuksessa, tuhlaan ensin sinne rahat ja lopulta puntille energiat.
~ Hermostua ja leppyä saman 10 minuuttisen aikana. Tapahtuu monia kertoja päivässä. Tää on oikeesti taitolaji.
~ Olla perfektionisti asiassa kun asiassa. Toisaalta ihan suotavaa olla tarkka, mut jossain asioissa voisin opetella hillitsemään näitä perfektionistisiä piirteitä itessäni.

3 asiaa, joita en osaa...
~ Pakata järkevästi. Ikuinen murheenkryyni. Aina on matkalaukussa puolet tavaroista vaan fiilistelyvermeitä tai "näitä saatan tarvita" -tavaroita.
~ Käydä ruokakaupassa fiksusti. Tuntuu että aina kun astun kaupan liukuovista sisään mun pää tyhjenee kaikesta järkevästä ajattelusta. Kun taas kävelen kaupasta ulos herään ja tajuan mitä kaikkee turhaa ostin ja mitä olennaista jäi ostamatta. Lopulta en jaksa enää kääntyä takasin ja tyydyn siihen mitä kassista löytyy. Yleensä kahvia ja maitoo.
~ Taskuparkki. Jätän tän tähän, koska pro kuskina tää on paha pala myöntää tämmöstä.

3 asiaa, jotka haluaisin osata...
~ Kaikki yllä mainitut vois liittää suoraan tähän, mutta ei olla tylsiä. Eli laittaa hyvää ja eksoottista ruokaa. Perus kokkaustaidot on takataskussa, mut en mä vielä Hans Välimäkee piekse kokkisodassa.
~ Vastata viesteihin ajallaan. Parhaimmillaan mulla lepää Whatsappissa 8-13 avaamatonta keskustelua.. Onneks ne ketkä tuntee mua yhtään paremmin tietää etten tee sitä pahalla, oon vaan yksinkertasesti laiska.
~ Elää ilman turhaa stressiä ja kun sanon turhaa niin tarkotan oikeesti turhaa. Tähän lukeutuu vaatekriisi, sisustuskriisi, yleinen hössötyskriisi, sukkakriisi, kenkäkriisi... Ja mitä näitä höpöhöpö huolenaiheita nyt on.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
~ Tiskata ainakin tossa takavasemmalla oottava tiskivuori, pakata huomiset viikonlopun vermeet ja suoriutua unille.
~ Palata takasin mun entiseen ja hyvään urheilu- ja ruokarytmiin, joka on nyt ollu viimeset 3kk aivan täysin retuperällä. Vinkkejä itsehillinnän takaisin saantiin otetaan avosylin vastaan.
~ Hankkia uus laturi puhelimeen. Mun kohta jo eläkkeelle joutavan luotto omenan akku vetelee jo niin viimesiään, niin et oon ylikuluttanu laturin melkein puhki.

IMG_5355_zps19wlvir1 3 asiaa, joista stressaan... 
~ Tuleva maanantai aamu. Pahin pelko on että nukun pommiin ja myöhästyn todella, todella tärkeestä päivästä. Tästä lisää myöhemmin, kun asiat on 100% varmoja ja nimet paperissa.
~ Kroppa. Ei mä en ole missään fitnes kunnossa, mutta kyllä silti saan siitä vaan suuren huolenaiheen itelleni päivittäin.. Yleensä suutun itelleni siitä miks en vois olla yhtä pieni kun vuos takaperin.
~ Talvi ja auto. Oon nyt ison kysymyksen äärellä. Pidänkö autoa opiskelujen ajan vai en. Suurin huolenaihe on tuleva talvi, joka ei yleensä näille ranskanpatongeille tiiä ainakaan ihan liikaa mitään hyvää.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan... 
~ Ylempänä mainittu hipsuttaminen. Se on ehdottomasti maailman paras tapa rentoutua.
~ Hyvä leffa, seuralla tai ilman, mut kunhan leffaeväät on kohillaan ja mielellään muutenkin kiireetön ilta on aina varma tapa heittää huolet ja aivot narikkaan.
~ Juhliminen. Oon menevää ihmistyyppiä ja jollaintapaa rentoudun kun pääsen hyvällä porukalla viettämään aikaa, tanssimaan ja tapaamaan uusia ihmisiä.

IMG_4459_zps3hh3ebvx3 asiaa, jotka puen mielelläni päälleni...
~ Bikbok:in mustat Never denimit ei petä mua koskaan. Hinta-laatusuhde aivan kohillaan ja jalassa taivaalliset.
~ Treenihousut ja adidaksen ihanat olohousut. Oon mukavuudenhalunen ihminen ja nää molemmat on yksinkertasesti mun lemppareita.
~ Isot neuleet ja äitin sanoin "kansallispuku", eli mun pörrönen aamutakki kuuluu kans ihan listan kärkeen kun kysytään mitä haluisin päälleni vetästä.

3 asiaa, joita en pue päälleni...
~ Mitään missä on leopardi kuvioa. Tää ei vaadi edes mitään ylimäärästä selittämistä.
~ Typerillä teksteillä varustetut printtipaidat. Typerillä teksteillä tarkotan ideattomia, mauttomia tai muuten vaan yleisellä tasolla typeriä olevia printtejä.
~ Vanhoja kunnon Fiorella farkkuja. Leveet lahkeet, kulutuksia epämääräsissä paikoissa, timantti lohikäärme pakarassa tai tähtikuvia reidessä.. hmm.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
~ Canonin 50mm kiinteän objektiivin. Kuuluu monella vakiovarustukseen, mut multa unohtunu ostaa, vaikka monesti ollu mielessä! Veronpalautuksia siis ootellessa.
~ Uuden kivan, lämpösen ja ison neuletakin. Ei perus harmaata tällä kertaa, vaan joku vaaleemman sävynen. Jos jollain on joku uniikki yksilö tiedossa niin saa ilmiantaa mulle!
~ Hunter kumisaappaat, lyhyellä tai pitkällä varrella. Ihastelen näitä päivittäin Zalandon sivuilta ja kauhulla ja innolla ootan sitä päivää kun klikkaan ne ostoskoriin..

IMG_1170_zps9gjtgbrf3 asiaa, joista unelmoin...
~ Äkkilähdöstä johonkin lämpöseen, mielellään jo tänä talvena. Turkki, Espanja, Thaimaa, Bulgaria.. Mikä vaan käy, kunhan on aurinkoo ja halvat juomat.
~ Isompi vaatehuone. Tuntuu että nykyisenkin kanssa on vähän ongelmia, eli semmonen oikeesti iso ja tyylikäs, peileillä varustettu olis täydellinen. Ehkä sitten kun oon iso tyttö.
~ Lottovoitto.

3 asiaa, joita pelkään... 
~ Pimeä. Voi juku että pimeys on mun mielestä karmiva asia. Roskat pitää viiä ja posti hakee aina valosaan aikaan. Lenkille voin kyllä lähtee huoletta katuvalojen loisteeseen, mut tietyistä asioista suoriutuminen pimeellä on mun kohalla oikeesti sitä suoriutumista.
~ Jo ensimmäisissä kohissa mainitut luonnonoikut. Varsinkin ampiaiset ja hämähäkit saa mut varpailleen.
~ Sitä että mun asuntoon murtaudutaan. Asun tavallisesta kerrostaloelämästä poiketen maantasalla, eli mun ulko-ovesta mennään suoraan ulos.. Tää ei puolla mun pimeen pelkoo ollenkaan tai sitä pelkoo, että joku tulee kysymättä kylään.

6 kommenttia

 1. Super ihana blogi!<3 Sait musta uuden lukijan!

  Terkuin Harriet
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. selailin tätä sun blogia vähäsen ja tää vaikuttaa tosi kivalta, ja säkin vaikutat blogin perusteella tosi kivalta ja hauskalta tyypiltä! :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista